Úvodní stránka » Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Tereza Kulová AKterária, provozovatel internetového obchodu www.akteraria.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu www.akteraria.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to buď trvalé nebo dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu www.akteraria.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na akteraria.cz .

Základní celo-skleněná terária (pouze typ č.01s)

do max obj. 300 litrů

jsou dodávány do 15 pr. dní od objednání.


Na přání zákazníka provádíme u kovových konstrukcí (klece, kotce, voliéry) povrchovou úpravu žárovým zinkováním dle EN ISO1461.





Rádi bychom Vás upozornili na skutečnost, že v současné době evidujeme velké množství přijatých objednávek, což značně prodlužuje dodací lhůty. Případnou objednávku je proto nutno učinit s velkým předstihem. Děkujeme za pochopení.