Úvodní stránka » Ochrana osobních údajů

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Tereza Kulová AKterária, provozovatel internetového obchodu www.akteraria.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu www.akteraria.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to buď trvalé nebo dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po zalogování do eshopu www.akteraria.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na akteraria.cz .


UPOZORNĚNÍ:


Vážení zákazníci, rádi bychom Vás upozornili na skutečnost, že v současné době evidujeme velké množství objednávek, což způsobuje značné prodlužování dodacích termínů. V případě Vašeho zájmu o zhotovení některého z nabízených produktů u naší firmy, je nutno objednávku učinit s velkým předstihem.

 

Tímto se Vám předem omlouváme a děkujeme za pochopení!



Na přání zákazníka provádíme u kovových konstrukcí (klece, kotce, voliéry) povrchovou úpravu žárovým zinkováním dle EN ISO1461.